Poelepas

In Groningen is er voor de studenten maar één straat om te stappen, en dat is de Poelestraat. Omdat wij weten dat ook een student wel eens krap kan zitten, hebben wij in samenwerking met onderstaande zaken de Poelepas bedacht.

Met de Poelepas krijg je in alle zaken 10% korting, en wordt je automatisch op de hoogte gehouden van alle feesten en promoties. De Poelepas is compleet 100% gratis!

Ik wil een Poelepas

Poelepas

Locatie

Restaurant de Tango
Poelestraat 11
9712 AB Groningen

tel: +316 172 75 319
info@restauranttango.nl

Tapas


In onze keuken wordt een veelzijdigheid aan heerlijke Spaanse en Mediteraanse tapas bereid. Tapas zijn Spaanse ‘hapjes’ en worden in kleine porties geserveerd. Gezamenlijk kunnen zij ook een complete maaltijd vormen of gebruikt worden als hapje bij de (Spaanse) borrel. De tapas recepten variëren door de afwijkende smaken. Of het nu gaat over vlees, vis, groenten of zuivel; al deze ingrediënten worden gebruikt voor de bereiding van tapas.

Tapas zijn ontstaan doordat café eigenaren van oudsher het bier afdekten met een klein schoteltje, dit om de vliegen uit het bier te houden. Toen iemand op het geniale idee kwam om op dat schoteltje een klein hapje te serveren, waren de tapas geboren. Het woord tapas is een verbastering van het Spaanse woord voor afdekken.

Openingstijden

Wij zijn van dinsdag t/m zaterdag geopend vanaf 17:00 uur. Wilt u een tafel reserveren? Deze locatie kunt u ook gebruiken voor borrels, afstuderen etc, hiervoor kunt u terecht bij Zaalverhuur Groningen